Aflevering 7
10-6-2012
| 2202 x bekeken | 0 reacties
Ook in aflevering 7 hebben zien we weer twee junior koks aan het werk die onder begeleiding van Chef Bart twee heerlijke gerechten bereiden. Uit de bood-schappentas van Landmarkt komen 8 ingredienten waarvan de kids er 5 gebruiken om hun hoofdgerecht te maken. Luuk heeft een ovenschotel met eendeborst voor ogen en Rebecca gaat voor de kabeljauw met aardappeltjes.
Bart Tabor is bedrijfsleider van Restaurant De Korenmolen in Eerde. Ook hij bereidt een schotel met eendeborst en geeft de kids de nodige culinaire tips. Gast aan tafel vandaag is Minouche Lingbeek-van Kranen van de Taarterie. Ze komt praten over haar workshops en het tijdschrift MjamTaart! dat vol staat met tips.
Iedere week maken presentatoren Sanne & Arno vanuit de studio culinaire uit-stapjes in het land. Als uitgangspunt gebruiken ze o.a. de produkten die wekelijks in de pan belanden bij de kids, of die in de keuken ter ssprake komen. Sanne gaat Bierproeven bij Studio Dependance in Breda, en is bij De Griekse Keuken in Weert op zoek naar een gerecht dat zowel uit vlees als vis bestaat. Het 'Hollandse Nieuwe' seizoen is begonnen dus Arno gaat bij Ouwehand Visverwerking in Katwijk op onderzoek om uit te vinden waneer haring 'Hollandse Nieuwe' is. Kort-om smakelijke avonturen en heerlijke kooktips in een nieuwe aflevering van Kidsje
Deze uitzending van het programma Enjoy Life met de titel Aflevering 7 is uitgezonden op zondag 10 juni door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.