Programma
Eindredactie

Eindredactie

7
Eindredactie is een programma bij Omroep MAX. In Eindredactie nemen Laurentien van Oranje en Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan om samen met een televisieteam een televisieprogramma te maken. In hun rol als eindredacteur worden zij op de voet gevolgd door een camera.Zo krijgen we een unieke kijk achter de schermen bij het maken van televisie.
 • Eindredactie

  1193 x bekeken | 16-7-2018
  Eindredactie - Met Bennie Jolink
  7
  Bennie Jolink verruilt voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets... Bekijk uitzending
 • Eindredactie

  1295 x bekeken | 9-7-2018
  Eindredactie - Met Prinses Laurentien van Oranje
  6
  Deze uitzending van het programma Eindredactie met de titel Eindredactie met Prinses Laurentien van Oranje werd uitgezonden op maandag 9 juli door MAX. Bekijk uitzending
Nieuws over Eindredactie
 • Eindredactie - Prinses Laurentien maakt eigen tv-programma op NPO 1

  Prinses Laurentien maakt eigen tv-programma op NPO 1

  8-7-2018

  Prinses Laurentien van Oranje en zanger Bennie Jolink krijgen van Omroep MAX de kans om hun eigen televisieprogramma te maken. In het programma Eindredactie nemen zij de rol van eindredacteur op zich. Samen met een televisieteam maken zij een uniek televisieprogramma.

  Prinses Laurentien vindt het ‘geweldig om te doen’. De prinses wil met haar eigen tv-programma op televisiezender NPO 1 verschillende groepen onzichtbaren, zichtbaar maken. “De lat ligt hoog en het is heel spannend om zo’n ingewikkeld thema goed in beeld te brengen”, aldus de prinses.

  De eindredacteur wordt op de voet gevolgd, waardoor men een kijkje achter de schermen krijgt bij het maken van televisie. Om het programma een succes te laten zijn, staat vanaf de eerste dag een compleet team klaar, met een regisseur, producers, camera- en geluidsmensen en redacteuren.
  Lees verder