Programma
Eerlijk Zullen We Alles Delen

Eerlijk Zullen We Alles Delen

6
Eerlijk Zullen We Alles Delen is een hulpprogramma bij SBS6. In Eerlijk Zullen We Alles Delen worden nabestaanden door een team van experts geholpen bij een moeilijk te verdelen erfenis. De experts weten alles van erfrecht, mediation en psychologie en samen gaan ze aan de slag om de familieruzie op te lossen.
De eerste uitzending van Eerlijk Zullen We Alles Delen is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Eerlijk Zullen We Alles Delen

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Eerlijk Zullen We Alles Delen online beschikbaar komt)
Nieuws over Eerlijk Zullen We Alles Delen
 • Eerlijk Zullen We Alles Delen - SBS6 helpt nabestaanden met verdelen erfenis in tv-show

  SBS6 helpt nabestaanden met verdelen erfenis in tv-show

  8-7-2019

  SBS6 gaat volgend jaar nabestaanden helpen die onenigheid hebben over het verdelen van de erfenis. Vaak zijn er over de verdeling van de erfenis duidelijke afspraken gemaakt in een testament, maar als er geen testament is loopt het verdelen van de erfenis soms uit tot heftige familieruzies.

  In ‘Eerlijk zullen we alles delen’ helpt de familiezender van mediamagnaat John de Mol de nabestaanden om de vaak ingewikkelde cases uit te pluizen en op te lossen. Een team van experts op het gebied van erfrecht, mediation en psychologie gaan aan de slag om de ruzie op te lossen.

  Het hulpprogramma is het derde programma dat SBS6 voor 2020 heeft aangekondigd. Eerder onthulde de tv-zender Honderd Jaar Jong, waarin 100-plussers laten zien dat zij niet achter de geraniums zitten, en Laat je niet kisten!, waarin BN’ers getuige zijn van hun eigen begrafenis.
  Lees verder
Over dit programma