Uitzending
EenVandaag - 6-12-2018

6-12-2018

EenVandaag

366 x bekeken | 1 reacties
5
Onrust onder omwonenden Schiphol over te volgen koers in onderhandelingen toekomst luchthaven
Er is onrust onder omwonenden van Schiphol over de te volgen koers in de onderhandelingen over de toekomst van de luchthaven. Een deel van de kiesmannen in de Omgevingsraad Schiphol twijfelt openlijk over de strategie van voorman Kees van Ojik.

De 17-jarige Charly zit vast in Spaanse cel, vader maakt zich ernstige zorgen
De 17-jarige Charly zit sinds augustus vast in Spanje omdat hij beschuldigd wordt van misbruik. Een officiŽle aanklacht is er nog niet. De vader van Charly maakt zich ernstige zorgen.

Project-X in Katwijk: Meisje (15) duikt onder
Het via Facebook aangekondigde project-X feest lijkt volledig uit de hand te lopen. Een 15-jarig meisje dat oorspronkelijk een verjaardagsfeestje organiseerde in het Brabantse Katwijk moest zelfs onderduiken. Zelfs buitenlandse media pakken het inmiddels op.

Voedselwaakhond Foodwatch: gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen
Gojibessen bevatten onwettig hoge concentraties bestrijdingsmiddelen en dat is gevaarlijk. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) zou consumenten niet geÔnformeerd hebben over de vervuilde gojibessen. Dat stelt voedselwaakhond Foodwatch in EenVandaag.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Jan Mom en Rik van de Westelaken. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 6 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie