Uitzending
EenVandaag - 5-1-2011

5-1-2011

EenVandaag

710 x bekeken | 0 reacties
4
Veel vragen over de Mexicaanse griep
Sinds gisteren bekend is geworden dat twee kinderen eind december in de regio Nijmegen aan de Mexicaanse griep zijn overleden hebben huisartsen en GGD in Nijmegen het druk. Verontruste ouders bellen om te vragen waar ze op moeten letten bij hun kind. In Engeland en BelgiŽ is de Mexicaanse griep al flink uitgebarsten met het sterke advies om te vaccineren. Hoe zit dat in Nederland? Weer actief vaccineren of het nog even aanzien?

Armadillo: Controverse om een oorlogsdocumentaire
Wat worden we wijzer van oorlogsdocumentaires? Groeit ons besef dat oorlog iets verschrikkelijks is? Of laat het juist zien dat vooral jonge mannen in zo'n oorlog de tijd van hun leven hebben en dat oorlog een enorme aantrekkingskracht op hen heeft?

Uw huishouden in 2011
Wat zijn uw verwachtingen voor 2011? Gaat de financiŽle situatie van uw huishouden erop voor of achteruit? Gaat u meer uitgeven, of juist meer sparen of beleggen? En verwacht u dat de economie van Nederland zich herstelt of dat de crisis zich voortzet?

Nieuwe maanwedloop
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft een nieuwe kaart gemaakt van de maan. Er waren al veel kaarten van de maan, maar deze is veel gedetailleerder. Hoogteverschillen, grote rotsen, steile bergen en diepe kraters zijn beter waar te nemen.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 5 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie