Uitzending
EenVandaag - 4-5-2018

4-5-2018

EenVandaag

546 x bekeken | 0 reacties
7
Immuuntherapie: Doorbraak in de strijd tegen kanker
De behandeling van kanker is ingrijpend veranderd de afgelopen jaren. De kans op genezing is voor sommige kankersoorten spectaculair verbeterd. En dat is heel goed nieuws, zeker gezien het feit dat 1 op de 3 mensen ooit in het leven kanker krijgt.

‘De groentewinkel van mijn opa was de vergaderplek van het verzet’
“Mijn opa vervoerde wapens in de groentekar tussen de kolen en knollen. Hij was bang, maar hij deed het wel”, zegt Heleen Kromhout, die meedoet aan het initiatief Open Joodse Huizen. “

'Bizar dat één demonstrant heel Nederland in zijn greep houdt'
Spanning rondom de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. Tegenstrijdige berichten volgen elkaar in rap tempo op. Alleen de hoofdrolspeler in deze publicitaire storm is steeds dezelfde: lawaaidemonstrant Rogier Meijerink.

Geen uitreiking Nobelprijs vanwege misbruikschandaal
Er wordt dit jaar geen Nobelprijs voor de Literatuur uitgereikt vanwege een misbruikschandaal, waarbij volgens enkele media zelfs de Zweedse kroonprinses zou zijn lastig gevallen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 4 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie