Uitzending
EenVandaag - 4-1-2018

4-1-2018

EenVandaag

606 x bekeken | 0 reacties
6
‘Help! De Millennial verzuipt!’
Ze kiezen later voor vastigheid in hun liefdesleven, experimenteren er tussen de lakens flink op los en blijven langer thuiswonen bij hun ouders. De millennial-generatie baant zich een weg tussen het (online)daten, losse vriendschappen en de druk van social media.

Miljoenensanctie voor politie wegens slechte omgang met zieke werknemers
De Nationale Politie moet jaarlijks miljoenen loonsanctie betalen voor het niet juist omgaan met zieke agenten. Het aantal sancties dat door het UWV aan de politie wordt opgelegd is ruim verdubbeld sinds 2013. Dat blijkt uit cijfers in handen van EenVandaag.

Rob Jansen: ‘Ik ben in de kleedkamer geboren’
Van Patrick Kluivert tot Dirk Kuijt: voetbalmakelaar Rob Jansen deed meer dan 900 transfers over de hele wereld. Onlangs kwam er een boek uit over zijn leven: ‘Deal’ van Michel van Egmond, waarin Jansen een kijkje achter de schermen geeft.

Trekpleister en Kruidvat stoppen met verkoop tabak
Een display met rookwaar naast het aanbod van batterijen en geneesmiddelen: dat beeld verdwijnt straks uit Nederlandse drogisterijen. Kruidvat en Trekpleister stoppen met de verkoop van sigaretten.

In deze uitzending van EenVandaag waren Dirk Kuijt en Patrick Kluivert te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 4 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!