Uitzending
EenVandaag - 30-11-2017

30-11-2017

EenVandaag

1221 x bekeken | 0 reacties
5
Tachtig procent meer middelbare scholieren verwezen naar slaappoli
Het aantal kinderen dat wordt doorverwezen naar speciale slaappoliís vanwege ernstige slaapstoornissen is de afgelopen tijd fors toegenomen. In het geval van middelbare scholieren is in sommige slaapcentra zelfs een stijging te zien van 80 procent.

ĎWe willen het beter doen dan de natuurí
Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat het op de Wageningen Universiteit permanent feest is. Op het terrein kleuren kassen felpaars, rood, blauw en wit. Een feest is het voor de planten die baden in het LED-licht. Langs de stellingen loopt professor Leo...

Helpt Afrika Europa om probleem massa-migratie op te lossen?
De afgelopen twee dagen is er tijdens de Afrika-top in Ivoorkust gesproken over het migratieprobleem; de vluchtelingen uit Afrikaanse landen die in gammele bootjes koers zetten naar ItaliŽ.

Julio Poch vrijgesproken en eist tonnen van de Nederlandse staat
Grote opluchting bij Julio Poch en zijn familie nadat de rechtbank in ArgentiniŽ de ex-piloot heeft vrijgesproken van betrokkenheid bij de dodenvluchten in ArgentiniŽ ten tijde van het militaire regime in het land (1976-1983).

Geteisterd door 'de treitervlogger': terug in Poelenburg
In de rubriek 'Eens Vandaag' gaat Radio EenVandaag terug naar een plaats die eerder volop in het nieuws was. Wat gebeurt daar nu, als de headlines zijn verdwenen?

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 30 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie