Uitzending
EenVandaag - 29-11-2012

29-11-2012

EenVandaag

616 x bekeken | 0 reacties
5
Meer missers Ziekenhuis Ruwaard van Putten
Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse raakt steeds verder in diskrediet. Niet alleen over de afdeling cardiologie regent het klachten, er zijn tekenen dat het ook op de longafdeling en de afdeling gyneacologie goed mis is.

USS Enterprise gaat uit de vaart
's Werelds eerste vliegdekschip met kernaandrijving, en het icoon van de Amerikaanse marine, de USS Enterprise, wordt in december 2012 uit de vaart genomen. 'The Big E' heeft de afgelopen decennia in vrijwel elk conflict een rol gespeeld, van de Cuba-crisis tot de Vietnam-oorlog en van de Golfoorlog tot aan de oorlog in Afghanistan.

Bouwstop studentenkamers door kabinetsplannen
De inkt van de nieuwe woningplannen van het Kabinet-Rutte II is amper droog of er is al grote onrust over ontstaan. Woningcorporaties die tienduizenden studenten huisvesten vrezen dat ze failliet gaan als de nieuwe regels over de maximale huur die ze mogen vragen straks ook voor hen gaan gelden.

Roken en jongeren, hoe haalbaar is 18 jaar?
Of je nou 12, 13 of 14 jaar bent. Aan sigaretten komen is makkelijk. De nieuwe maatregel van het kabinet om de leeftijdsgrens voor roken te verhogen naar 18 jaar, gaat daar volgens jongeren geen verandering in brengen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 29 november door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!