Uitzending
EenVandaag - 27-9-2012

27-9-2012

EenVandaag

788 x bekeken | 0 reacties
5
Hebben brandbrieven zin?
Nu er door VVD en PVDA onderhandeld wordt over een regeerakkoord, gaat er een stroom brandbrieven richting de informateurs Bos en Kamp. Het zijn allemaal verlanglijstjes van belangenorganisaties.

Waterschappen vrezen bezuinigingen op dijken
De waterschappen vrezen voor de veiligheid van de Nederlandse dijken nu het Rijk wil bezuinigen op het Deltafonds, een fonds voor de renovatie en versterkingen van zeeweringen. Alhoewel er volgens de Unie van Waterschappen in het Lenteakkoord is afgesproken om niet te beknibbelen op het Deltafonds, staat er in de miljoenennota een bezuinigingsbedrag van 600 miljoen euro: tien procent van het budget.

Batmanschutter voor rechter
James Holmes, beter bekend als de Batmanschutter, staat vandaag voor de rechter in Colorado. De voormalig student neurowetenschappen schoot in juli twaalf mensen dood tijdens de filmpremière van ‘The Dark Knight Rises’.

Topvrouw van het jaar
De Europese Commissie is van plan om quota voor het aantal vrouwen in de Raad van Bestuur in te stellen, gekoppeld aan een sanctie. Dit gaat verder dan de huidige Nederlandse wetgeving waarbij vrouwen 30% van de raad van bestuur moeten uitmaken. Hier volgt echter geen sanctie op. Bedrijven moeten uitleggen waarom ze de doelstelling niet hebben gehaald.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 27 september door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!