Uitzending
EenVandaag - 26-5-2018

26-5-2018

EenVandaag

577 x bekeken | 0 reacties
6
'Dood Anne Faber gevolg van falen van de rechtsgang'
“Waarom heeft Michael P. geen tbs met dwangverpleging opgelegd gekregen?”, vraagt Wim Faber, de vader van de vorig jaar vermoorde en verkrachte Anne, zich af in een open brief. In die brief stelt hij dat de dood van zijn dochter het gevolg is van het ‘falen van de...

'Oorlogsvliegers in vliegtuigwrakken verdienen een echt graf'
Honderden vliegtuigwrakken liggen op de bodem van het IJsselmeer en het Markermeer, vaak nog met stoffelijke resten van de bemanning erin. VVD-kamerlid Wybren Van Haga wil dat het Rijk gaat betalen voor de berging van deze vliegtuigwrakken.

Gaat streetfishing het imago van sportvissen redden?
Onze oer-Hollandse hengelsportverenigingen worden met ‘uitsterven’ bedreigd; leden vergrijzen en jongeren zijn nauwelijks nog te porren om vanuit een visvereniging samen te vissen. Dat blijkt uit eerder onderzoek van het Mulier Instituut in opdracht van...

Jane Goodall's missie voor een betere wereld
Primatoloog Jane Goodall is weer in Nederland. Het is misschien wel de laatste keer dat de wereldberoemde primatologe ons land bezoekt. De Britse dame die bekend werd door haar baanbrekende onderzoek naar chimpansees is namelijk 84 jaar oud..

In deze uitzending van EenVandaag was Jane Goodall te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 26 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie