Uitzending
EenVandaag - 26-3-2014

26-3-2014

EenVandaag

997 x bekeken | 0 reacties
5
Brief moeder Volkert aan Marten Fortuyn
Anderhalf jaar na de moord op Pim Fortuyn had de moeder van Volkert van der G. nog altijd niet onder vier ogen gesproken met haar zoon. Dat schrijft ze in een brief aan Marten Fortuyn, die in bezit is van EenVandaag. Uit de correspondentie blijkt dat Volkert zijn eigen leven leidde en er slechts oppervlakkig contact was tussen hem en zijn moeder.

Waar moet Van der G. heen na vrijlating?
Volkert van der G. komt definitief vrij op 2 mei en daartegen worden geen procedures meer gestart. Hoe verloopt straks zijn terugkeer in de samenleving? We spreken erover met misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hoogleraar reclassering Peter van der Laan vertelt hoe het toezicht vanuit de reclassering op Volkert de komende 6 jaar is georganiseerd.

De geheime liefde van Charles Dickens
Vandaag gaat de film De Onzichtbare Vrouw over het geheime liefdeslevenvan Charles Dickens in premiere. Dickens is een van Engelandís populairste schrijvers, die leefde begin 19e eeuw ten tijde van de Industriele Revolutie.

In deze uitzending van EenVandaag was Peter R. de Vries te gast. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 26 maart door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!