Uitzending
EenVandaag - 25-6-2015

25-6-2015

EenVandaag

769 x bekeken | 0 reacties
6
Hard rapport over fouten rond Van U
Justitie, politie, geestelijke gezondheidszorg faalden allemaal in de aanpak van moordverdachte Bart van U. In plaats van een sluitende aanpak van deze explosieve man die drie jaar in de cel had moeten zitten, werkte iedereen langs elkaar heen waardoor hij maandenlang vrij rond kon lopen.

De werkkampen van Qatar
Het WK van Qatar ligt onder een vergrootglas na verdachtmakingen van corruptie binnen de FIFA-top. Mogelijk zou er ook fraude in het spel zijn bij de toewijzing van het WK aan het land. En bij bewezen fraude staat het WK wellicht op de tocht.

Wat wil Christine Lagarde?
De mogelijkheid tot het komen tot een Grieks akkoord wordt met het uur spannender. Vandaag is iedereen die er toe doet in financieel Europa in Brussel om te zoeken naar een doorbraak in de impasse tussen Griekenland en Europa.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 25 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Hard rapport over fouten rond Van U Justitie, politie, geestelijke gezondheidszorg faalden allemaal in de aanpak van moordverdachte Bart van U. In plaats van een sluitende aanpak van deze explosieve man die drie jaar…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten