Uitzending
EenVandaag - 24-3-2015

24-3-2015

EenVandaag

1113 x bekeken | 0 reacties
6
RIVM: gebruik omstreden injectienaalden voorlopig niet
Het RIVM doet een oproep om de Terumo-injectienaalden op dit moment niet meer te gebruiken. Het RIVM heeft een mail gestuurd naar de GGD met het advies om andere injectienaalden te gebruiken.

'7 op de 10 hoort niets na aangifte woninginbraak'
Ondanks dat het aantal inbraken volgens de aangiftecijfers van de politie in 2014 flink is afgenomen, heeft bijna een kwart (23%) van de 30.000 deelnemers aan een onderzoek van EenVandaag het gevoel dat het aantal inbraken in hun buurt is toegenomen.

Politie niet opgewassen tegen georganiseerde misdaad
Verlammende bureaucratie, te laag opgeleide rechercheurs, gebrek aan sturing en een negen-tot-vijf-cultuur: de politie is zo slecht georganiseerd dat de opsporing van misdrijven eronder lijdt en de pakkans voor criminelen dramatisch laag is.

'Zus en ex getuigen tegen Holleeder'
Justitie denkt een nieuwe troef in handen te hebben in de rechtszaak tegen Willem Holleeder. Zijn eigen zussen en de weduwe van de in 2000 vermoorde crimineel Sam Klepper, met wie 'de Neus' een relatie had, hebben getuigenissen tegen hem afgelegd omdat ze zich met de dood bedreigd voelden.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 24 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie