Uitzending
EenVandaag - 24-7-2013

24-7-2013

EenVandaag

731 x bekeken | 0 reacties
6
Bendes dieseldieven maken transporteurs radeloos
Bijna dagelijks slaan ze toe: bendes dieseldieven. Op verschillende plaatsen wordt voor honderden liters diesel uit vrachtwagens en tractoren gestolen. De rondtrekkende bendes maken transporteurs radeloos. Die doen vaak geen aangifte meer bij de politie, want dat kost veel tijd en levert vaak niets op.

Curaçao gevaarlijke plek voor stagiairs
Palmbomen en witte stranden, maar ook: gewelddadige roofovervallen. Curaçao, het idyllische eiland, blijkt een gevaarlijke plek Nederlandse stagiairs. Tientallen studenten zijn de afgelopen tijd het slachtoffer geworden van geweld op Curaçao. Ze krijgen te maken met overvallen, waarbij fotocamera’s, bankpasjes en laptops worden gestolen. De daders aarzelen niet om daarbij wapens te gebruiken.

De zomerkoffer van.. Reinier van den Berg
Het is zomervakantie. En in de serie ‘De zomerkoffer van...' gaat EenVandaag op bezoek bij prominente Nederlanders die een bijzonder jaar achter de rug hebben. We kijken terug en blikken vooruit naar hun welverdiende zomervakantie.

Vandaag de zomerkoffer van Reinier van den Berg. Volgend jaar viert Van den Berg zijn 25-jarig bestaan als weerman van RTL, en dat maakt hem de huidige veteraan in zijn vak. En in een zomerserie kan een weerman natuurlijk niet ontbreken.

Knok je uit de crisis: succesvol in de bouw
Faillissementen, bezuinigingen, werkeloosheid, kortom: het is crisis. Maar er is hoop. EenVandaag laat in de serie 'Knok je uit de crisis' zien hoe Nederlandse ondernemers zich ondanks alle malaise er bovenop helpen. In de faillissementscijfers staat de bouwsector bovenaan. Door de crisis nam het aantal banen in de bouw het eerste kwartaal van 2013 af met gemiddeld 175 per werkdag.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 24 juli door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie