Uitzending
EenVandaag - 21-9-2010

21-9-2010

EenVandaag

865 x bekeken | 0 reacties
5
Prinsjesdag 2010
De troonrede zal in het teken staan van bezuinigingen. Terwijl Den Haag nog bezig is haar hoofd te breken over de formatie, presenteert demissionair kabinet Balkenende IV de financiŽle plannen. Een terugblik op de troonrede met CDA-minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager.

Prinsjesdag onderzoek EenVandaag
Hoeveel vertrouwen heeft u in de politiek en in de fractieleiders van de belangrijkste politieke partijen? Verwacht u dat het minderheidskabinet van CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV er komt?

Bye Bye Balkenende
Acht jaar lang was hij aanwezig als minister-president op Prinsjesdag, Jan Peter Balkenende. Hoewel de rest van Nederland haar ogen richt op de bezuinigingen die het demissionaire kabinet in de koffer heeft, draagt de Utrechtse dichter Ingmar Heytze een gedicht voor ter ere van de minister-president en zijn laatste Prinsjesdag.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 21 september door de AVRO en de TROS. Te gast waren Jan Kees de Jager en Ingmar Heytze. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie