Uitzending
EenVandaag - 20-10-2007

20-10-2007

EenVandaag

1051 x bekeken | 0 reacties
5
Het geheim van Gerard Kemkers
Hij won medailles op Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen, maar oud-schaatser Gerard Kemkers is tegenwoordig bekender als schaatscoach. Kemkers is nu coach van de zeer succesvolle TVM-schaatsploeg, waarin hij onder andere met Carl Verheijen en Jochem Uytdehaage veel successen boekte. In 2006 werd Kemkers tijdens het NOC*NSF Sportgala zelfs verkozen tot Sportcoach van het jaar 2006 en een vol Thialf zong Kemkers toe met Gerard Bedankt! Wat is het geheim van deze nuchtere, Groningse schaatscoach?

Troepenreductie Afghanistan?
De Nederlandse missie in Uruzgan kan twee jaar worden verlengd maar met minder militairen. Dat blijkt uit een geheim advies van commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn aan de minister van Defensie. Duidt dit nieuws erop dat we in Uruzgan blijven? Een reactie van SP-kamerlid Harry van Bommel, oud-commandant Frank van Kappen en Ruud Smeehuijzen, de vader van de gesneuvelde militair Timo Smeehuijzen.

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 20 oktober door de AVRO en de TROS. Te gast waren Frank van Kappen en Harry van Bommel. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie