Uitzending
EenVandaag - 19-10-2017

19-10-2017

EenVandaag

595 x bekeken | 0 reacties
6
Wordt het zaterdag d-day voor CataloniŽ?
Premier Rajoy van Spanje heeft vandaag gezegd dat hij artikel 155 van de grondwet in werking wil stellen. Als dit gebeurt kan Spanje het bestuur in CataloniŽ overnemen.

Henk Kamp: 'Stop op groei veestapel'
De veestapel van Nederlandse boerenbedrijven is de laatste maanden flink gegroeid. Te flink, waarschuwt minister Kamp van Economische Zaken in een brief aan de Kamer.

Tweede Kamer eist opheldering over werkwijze NFI
Er is flinke kritiek op het besluit van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) om voortaan een deel van de secties op lichamen in BelgiŽ te laten uitvoeren. Door een gebrek aan forensisch pathologen is die maatregel noodzakelijk, zegt het NFI.

Brons, zilver en goud voor moedige burgers die mensen redden van de verdrinkingsdood
Stichting Maatschappij tot Redding van Drenkelingen reikt medailles uit aan moedige burgers die mensen redden van de verdrinkingsdood. De club viert dit jaar haar 250-jarig bestaan in het bijzijn van Prinses Beatrix. H

Omstreden Haagse imam Fawaz Jneid voor de rechter
De omstreden Haagse imam Fawaz Jneid staat vandaag opnieuw voor de rechter vanwege een geschil met de gemeente Den Haag.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 19 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie