Uitzending
EenVandaag - 15-8-2018

15-8-2018

EenVandaag

614 x bekeken | 0 reacties
6
Bas van Werven: 'Ik ben liever echt dan ook maar een beetje gekunsteld'
In 2010 komt er een nieuw gezicht bij EenVandaag, de van BNR overgestapte radiopresentator Bas van Werven. Zes jaar lang presenteert hij EenVandaag op radio en tv. Daarna vindt Bas het mooi geweest en keert hij terug naar zijn oude liefde. Zijn herkenbare vrolijke presentatiestijl kenmerkt hem, maar hij vindt het onterecht dat mensen soms denken dat hij 'niet-kritisch' is. 'Dat ben ik wel!'

'Iedereen is verliefd op z'n mopshond'
Snoezigheid is z'n handelsmerk, al eeuwenlang. Maar nog nooit was de mopshond zo populair als nu. Ook al maken sommige baasjes tegenwoordig online ruzie over z'n handelsmerk, de snoet, op gezamenlijke bijeenkomsten is het gezelligheid alom. 'Iedereen in de community is verliefd op zijn mopshond', zegt Katja Heinrich, eigenaar van Boris en organisator van een heus mopscafé.

'Onderhoud van Nederlandse bruggen moet beter, en snel'
Na het instorten van de Morandi-brug in Genua, waarbij tientallen mensen om het leven kwamen, doemt de vraag op: hoe zit het met de veiligheid van bruggen in Nederland? Minister Cora van Nieuwenhuizen zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken, maar deskundigen zijn kritisch. 'Zij schetst een veel te rooskleurig beeld. Het onderhoud van bruggen loopt in veel gevallen hopeloos achter,' aldus emeritus hoogleraar ruimtelijke ordening Hugo Priemus.

In deze uitzending van EenVandaag was Hugo Priemus te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 15 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!