Uitzending
EenVandaag - 12-9-2015

12-9-2015

EenVandaag

690 x bekeken | 0 reacties
6
Opvanghuis voor loverboyslachtoffers onder vuur
Het Vlinderhuis, het opvanghuis van StopLoverboys.nu in Alphen aan den Rijn, ligt onder vuur. Er wordt gesproken over wantoestanden, gebrek aan professionaliteit en er zou daarnaast onduidelijkheid bestaan over geld. Het is niet de eerste keer dat er klachten zijn over het opvanghuis.

'Willem Buiter kan het beste even Apeldoorn bellen'
Dat zegt Heleen Mees in een interview met EenVandaag in Beijing. Daar heeft ze de afgelopen maanden gewoond. De powerfeminist en econome wordt in 2013 door haar ex-minnaar, de getrouwde Willem Buiter, bankier bij CitiGroup op Wall street, beschuldigd van stalking, bedreiging en seksuele intimidatie. Hij doet aangifte tegen haar en ze belandt vier dagen in de cel op Rikers Island in New York.

Wat zijn de gevolgen van korten thuiszorg?
Vandaag stroomt het Amsterdamse Damrak vol met zorgpersoneel, patiŽnten en andere betrokkenen die zich verzetten tegen de bezuinigingen op de zorg. Het kabinet bezuinigt miljarden op ouderenzorg, jeugdzorg, gehandicapten en de geestelijke gezondheidszorg.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 12 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie