Uitzending
EenVandaag - 12-3-2016

12-3-2016

EenVandaag

1248 x bekeken | 0 reacties
7
Hoe leiden we integratie vluchtelingen in goede banen?
Hoe gaan we ervoor zorgen dat de integratie van de grote groep vluchtelingen die nu naar Nederland is gekomen goed verloopt? Daarover vanavond een thema-uitzending in EenVandaag.

Asscher: 'Training voor taalvrijwilligers asielzoekers'
Er worden vanaf aanstaande maandag 450 vrijwilligers getraind om asielzoekers Nederlandse les te gaan geven in asielzoekerscentra. Dit maakte minister Lodewijk Asscher bekend in EenVandaag.

Column Kader Abdolah over vluchtelingencrisis
Schrijver en dichter Kader Abdolah vluchtte in 1985 uit Iran. Hij leerde het Nederlands door Annie MG Schmidt. Abdolah schreef bijna twintig boeken, waarvan er sommigen op de boekenlijsten van de middelbare school staan.

In deze uitzending van EenVandaag waren Kader Abdolah en Lodewijk Asscher te gast. De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 12 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten