Uitzending
EenVandaag - 12-2-2008

12-2-2008

EenVandaag

2038 x bekeken | 0 reacties
6
Op zoek naar Natalee
Een Amerikaans schip bestudeert inmiddels al zo'n drie maanden minutieus de zeebodem voor de kust van Aruba. Met geavanceerde sonar-apparatuur zoekt de bemanning naar niets minder dan het lichaam van Natalee Holloway. Gesponserd door een rijke Amerikaan, hoopt de bemanning op een wonder. De verklaring van Joran van der Sloot -ruim een week geleden- dat Natalee's lichaam in zee is gedumpt, heeft de bemanning gesterkt in hun overtuiging dat zij misschien wel de beste hoop zijn om deze zaak ooit op te lossen

Johnny Hoes; Och was ik maar ...
Op maandagavond 11 februari speelt in Paradiso de voorpremière van de nieuwe documentaire van Hans Heijnen, over Johnny Hoes; de levende legende, bekend van Nederlandstalige nummers zoals: Och was ik maar..., Op Zee en Dat is het einde! Johnny Hoes is zanger, producer en componist/tekstschrijver en bracht carrières op gang van artiesten als Doe Maar, Frank Boeijen, Toontje Lager, Herman Brood en De Dijk. De film Och was ik maar... is een 65 minuten durende documentaire die vol zit met bekenden, zoals Johnny's zonen Adri-Jan Hoes en Johnny Hoes jr., Eddy Wally, Peter Vincent, Fred Limpens, Gé Reinders, Koos van Dijk, Bennie Jolink en Herman van Loenhout (a.k.a. Armand). Op 29 februari wordt de film uitgezonden door de NPS in Het Uur Van De Wolf.

Nederland steeds islamofobischer
Islamofobie wint snel terrein in Nederland. Dat staat in een rapport van de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI). De afkeer van moslims zou sinds 2000 dramatisch zijn gestegen. Daarnaast ziet de ECRI ook een toename van het antisemitisme. Oud-minister Winnie Sorgdrager, lid van de commissie, licht het rapport toe in EénVandaag.

Enquête 1 jaar Balkenende IV
Op 22 februari regeert het kabinet Balkenende IV precies een jaar ons land. Hoe is het gesteld met uw vertrouwen in de ministersploeg? En wie is uw favoriete minister?

Presentatie: Wouter Kurpershoek.


Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 12 februari door de AVRO, de TROS en de NPS. Te gast was Winnie Sorgdrager. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Op zoek naar Natalee Een Amerikaans schip bestudeert inmiddels al zo n drie maanden minutieus de zeebodem voor de kust van Aruba. Met geavanceerde sonar-apparatuur zoekt de bemanning naar niets minder dan het lichaam…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten