Uitzending
EenVandaag - 1-2-2017

1-2-2017

EenVandaag

705 x bekeken | 0 reacties
6
OVSE: Oekraïne en rebellen overtreden staakt-het-vuren
Het geweld tussen het Oekraïense leger en de separatisten in Oost-Oekraïne is in de afgelopen dagen flink opgelaaid. Al dagenlang wordt er flink gestreden nabij de plaats Avdiivka, niet ver van Donetsk. Het geweld komt niet zomaar, zegt veiligheidsdeskundige Rob de Wijk van HCSS. Volgens hem is het een test voor de nieuwe Amerikaanse president Trump.

Aristote Ndunu, toekomstig ster in de E-Divisie?
E-sporter Aristote Ndunu gaat het namens AZ opnemen tegen Feyenoord, Ajax, PSV en veertien andere eredivisieclubs. Niet op het veld, maar met een gameconsole in de hand. Het spelen van computerspelletjes is al jaren enorm populair, maar in professionele vorm bereikt het een steeds breder publiek.

Als een gepest kind zelfmoord pleegt
Tarukshan Selvam, Livia van Beelen, Tim Ribberink en Fleur Bloemen. Af en toe worden we opgeschrikt door grote persoonlijke drama's waarbij gepeste jongeren zich van het leven beroven. Maar kun je altijd je één op één een relatie trekken tussen pesten en de zelfdoding?

Nieuw onderzoek dood Molukse kapers De Punt
Het was een belangrijke dag voor alle betrokkenen van de treinkaping bij De Punt in 1977. De rechter besloot dat er nieuw onderzoek komt naar de dood van twee Molukse kapers bij de beëindiging van de kaping.

In deze uitzending van EenVandaag was Rob de Wijk te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 1 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie