Programma
Een Nacht Met Mijn Ex

Een Nacht Met Mijn Ex

6
Een Nacht Met Mijn Ex is een BNNVARA-programma. We zien in dit programma hoe voormalige geliefden proberen hun relatie te herstellen door een nacht samen door te brengen. In elke aflevering zien we drie ex koppels die een nacht lang praten over waarom het mis is gegaan. Natuurlijk volgen we het gehele gesprek via de camera's in het appartement. Wie weet komt het tussen hen nog goed na een fijne nacht samen.
 • Een Nacht Met Mijn Ex

  385 x bekeken | 17-4-2018
  Een Nacht Met Mijn Ex - 17-4-2018
  5
  De 34-jarige Luciano heeft zijn ex Marissa uitgenodigd in het appartement. Het ex-koppel leerde elkaar twee jaar geleden kennen. Een jaar geleden liep de relatie al niet lekker en toen Luciano ongevraagd geld van de… Bekijk uitzending
Nieuws
 • - Ex-geliefden sluiten zich op in nieuwe NPO 3-show

  Ex-geliefden sluiten zich op in nieuwe NPO 3-show

  17-4-2018
  NPO 3 begint vanavond met het nieuwe tv-programma ‘Een nacht met mijn ex’. In het programma, dat nu al wordt vergeleken met het spraakmakende RTL5-programma Temptation Island, sluiten ex-geliefden zich met elkaar op om te kijken of ze hun relatie nog een nieuwe kans kunnen geven.

  De ex-geliefden verblijven 24 uur in een luxeappartement, dat volhangt met camera’s. De kandidaten sluiten zich met elkaar op om pijnlijke herinneringen op te halen, uitleg te vragen over schandalige misstappen of om te kijken of hun liefde sterk genoeg is om het nog een keer te proberen.

  In de eerste aflevering sluiten onder andere Luciano en zijn ex-vriendin Marissa zich met elkaar op. Een jaar geleden liep de relatie al niet goed, omdat Marissa niet goed kon wennen aan het feit dat ze de aandacht van Luciano moest delen met het dochtertje van Luciano uit een eerdere relatie.
  Lees verder