Programma
Een Jaar Van Je Leven

Een Jaar Van Je Leven

7
Een Jaar Van Je Leven is een realityshow bij SBS6. In deze gameshow sluiten maar liefst 40 deelnemers zich voor een jaar af van de buitenwereld. zoals de titel al zegt duurt deze show een jaar lang. De hoofdprijs kan wel één miljoen euro zijn. Het enige dat de deelnemers moeten doen om die prijs te winnen, is in het spel blijven. Dat betekent een jaar lang samenwerken, onderhandelen en strijden. De deelnemers krijgen aan het begin alleen een aantal basisvoorzieningen. In Een Jaar Van Je Leven voeren de deelnemers allerlei opdrachten uit om geld te verdienen voor de huishoudpot. De bewoners mogen ook geld gebruiken uit de prijzenpot. Met als gevolg daarvan is dat de uiteindelijke winnaar minder geld wint. De deelnemers spelen ook eliminatieopdrachten zo wordt de groep steeds kleiner tot er uiteindelijk 1 winnaar overblijft. Het doel van het spel is dus heel erg simpel: volhouden en winnen. 1 miljoen euro ligt klaar voor the last man or woman standing. Maar deze prijs kost je dan wel letterlijk Een Jaar Van Je Leven.
 • Een Jaar Van Je Leven

  3723 x bekeken | 5-2-2023
  Een Jaar Van Je Leven - 5-2-2023
  6
  Deze uitzending van het programma Een Jaar Van Je Leven werd uitgezonden op zondag 5 februari door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over Een Jaar Van Je Leven
 • Een Jaar Van Je Leven - Veertig deelnemers strijden jaar lang om miljoen euro

  Veertig deelnemers strijden jaar lang om miljoen euro

  4-9-2022

  Veertig deelnemers gaan het avontuur van hun leven aan in Een Jaar Van Je Leven. 365 dagen lang draait alles om samenwerken, opdrachten uitvoeren en overleven. 4 september is om 21:30 uur de kick-off, daarna is de show iedere werkdag om 18:20 uur te zien op SBS6 en 24/7 bij Videoland.

  De prijzenpot is bij de start gevuld met één miljoen euro. Van het geld in de huishoudpot kunnen de deelnemers luxeproducten kopen. Als deze pot leeg is, kunnen zij besluiten om geld uit de prijzenpot te gebruiken voor extra luxe. Degene die als laatste overblijft wint de inhoud van de prijzenpot.

  Het wordt voor de deelnemers geen vakantie. Zij moeten een jaar lang spellen spelen waarmee geld kan worden verdiend voor de huishoudpot. Door middel van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner en wordt de kans voor de overgebleven deelnemers om één miljoen te winnen groter.
  Lees verder
 • Een Jaar Van Je Leven - Strijd om miljoen euro in nieuwe realityshow op SBS6

  Strijd om miljoen euro in nieuwe realityshow op SBS6

  21-5-2022

  SBS6 komt met een nieuwe realityshow dat een combinatie lijkt van Big Brother en Utopia. Het nieuwe programma uit de koker van John de Mol heet Een Jaar Van Je Leven. In de gameshow sluiten veertig deelnemers zich voor een jaar af van de buitenwereld. De hoofdprijs is één miljoen euro.

  Een Jaar Van Je Leven start dit najaar en duurt een jaar lang. In dat jaar voeren de deelnemers opdrachten uit om geld te verdienen voor de huishoudpot. De bewoners mogen ook geld gebruiken uit de prijzenpot, maar het gevolg daarvan is dat de uiteindelijke winnaar minder geld wint.

  De deelnemers spelen ook eliminatieopdrachten. Elke eliminatie maakt de groep kleiner. Het is nog niet bekend wanneer Een Jaar Van Je Leven precies start. Ook is nog niet bekend of Een Jaar Van Je Leven wekelijks of dagelijks te zien zal zijn op SBS6. Opgeven kan via sbs6.nl/eenjaarvanjeleven.
  Lees verder