Uitzending
Een goed begin - Families Nutma en Schuiling

Families Nutma en Schuiling

Een goed begin

10-12-2005

| 1766 x bekeken | 0 reacties
6
Moeder Margreet is van beroep consultatiebureau-arts. Ze is gewend om in haar werk met kinderen om te gaan. Dat is thuis ook handig want hun negende kind is op komst. Gelukkig is vader Jelle als predikant regelmatig thuis om de handen uit de mouwen te steken. Want er komt natuurlijk heel wat bij kijken om zo'n groot gezin goed te laten draaien. Boodschappen doen voor zoveel mensen is een hele klus, het gezin wordt vervoerd in een grote bus en de meeste kinderen bespelen ook nog een muziekinstrument. Kortom, hectische momenten genoeg. Dit in tegenstelling tot het gezin van Gerard en Carla Schuiling die samen hun eerste kindje krijgen. Carla is geboren en opgegroeid in BraziliŽ en de overgang naar Nederland is voor haar wel groot. Gerard is geboren en getogen op Texel. Na een bewogen leven ontmoet hij op een van zijn reizen in Carla de vrouw van zijn dromen en neemt haar mee naar zijn geboortegrond. Hoe zal het voor haar zijn om zonder familie je eerste kind te krijgen? We zien hoe hun zoon wordt opgedragen in de gemeente. Bij de familie Nutma gaat vader Jelle zelf zijn dochter dopen.

Presentatie: Mirjam Bouwman.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Families Nutma en Schuiling is uitgezonden op zaterdag 10 december door de EO. De presentatie was in handen van Mirjam Bouwman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee