Uitzending
Een goed begin - Luuc en Wilma Paauw

Luuc en Wilma Paauw

Een goed begin

5-11-2005

| 1085 x bekeken | 0 reacties
6
Geen ooievaar maar een vliegtuig in de tuin. Dat is de manier waarop Luuc en Wilma Paauw de komst van hun adoptiekinderen aankondigen. Na Anna-Lin en Jasmijn staat er nu één klaar voor Jos-Hua. Maar naast hun drie kinderen met een aziatisch uiterlijk loopt er ook een blond jongetje rond. Luuc en Wilma zijn ook de ouders van Luca van twee. Omdat Wilma al vaker miskramen had gehad konden ze niet geloven dat ze ooit via de natuurlijke weg een kind zouden krijgen. Maar toen ze bezig waren met de adoptie van een derde kindje bleek Wilma zwanger en deze keer ging het goed. Toch bleef bij hen de wens om een vierde kindje in hun gezin te verwelkomen. Ze krijgen het voorstel om een jongetje te adopteren met special needs. Nu zijn ze in afwachting van de komst van Jos-Hua. Hoe zal hij er aan toe zijn? Zal hij snel zijn plekje vinden in hun gezin?

Presentatie: Mirjam Bouwman.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Luuc en Wilma Paauw is uitgezonden op zaterdag 5 november door de EO. De presentatie was in handen van Mirjam Bouwman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee