Uitzending
Editie NL - Aflevering 98

Aflevering 98

Editie NL

16-5-2014

| 699 x bekeken | 0 reacties
4
Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Het beste van het web
Op de Balkan viel deze week de meeste regen in 120 jaar. Veel rivieren zijn buiten hun oevers getreden. En dat water sleurt alles op zijn pad mee, zelfs een brug, zoals hier in BosniŽ.

Fiet fieuw: een vogelaar
Vogels spotten is hipper dan ooit en ook steeds meer jongeren doen het. Dit weekend trekken ze massaal naar Texel. Want daar vinden ook nog eens de Dutch Birding dagen plaats. Wie de meest zeldzame vogel spot, kan er een mooie verrekijker mee winnen.

Pssst, Eiffeltoren kopen?
Vandaag verschijnt het boek 'De man die de Eiffeltoren verkocht'. Het is een boek waarin een groot aantal bizarre misdaadverhalen zijn verzameld.

Messi naar Heerhugowaard
De Argentijnse voetballer Lionel Messi is gestrikt door een Nederlands bedrijf, Easy to Order uit Heerhugowaard, om het gezicht te worden van de Space-Scooter step.

Tandartsen zonder grenzen
Tandartsen kunnen meer dan alleen zorgen voor een goed gebit en een gezonde mond. Dat zegt de brancheorgansiatie van tandartsen. Ze kunnen bijvoorbeeld bloeddrukmetingen doen, of de BMI te bepalen.

In deze uitzending van Editie NL was Lionel Messi te gast. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op vrijdag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie