Uitzending
Editie NL - Aflevering 94

Aflevering 94

Editie NL

11-5-2017

| 399 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Gesponsorde berichten
Je hebt ze vast wel eens gezien: gesponsorde berichtjes op social media. Mensen met veel volgers verdienen daar dan geld mee. Een Britse schilder wilde dat ook wel.

Comedians bannen mobieltjes
Bezoekers van het optreden van komiek Chris Rock in de Ziggo Dome moeten het zonder hun telefoon stellen. Die verdwijnt namelijk bij binnenkomst in een speciaal hoesje waardoor hij niet werkt. Er wordt gekeken of dit op andere evenementen ook gaat gebeuren.

Geef zelf je auto een beurt
Autobedrijven hebben het razend druk met wegwerken van achterstallig onderhoud. Vorig jaar nam het aantal onderhoudsbeurten met 11 procent toe en de drukte is nog steeds niet voorbij. Wat kunnen we zelf doen?

Horror whatsappjes
Ouders hebben alarm geslagen nadat hun kinderen berichten hebben ontvangen die ze moeten doorsturen, 'anders gaat er iets vreselijks gebeuren'. Worden doorgestuurd als kettingbrieven, maar het verschil is dat kinderen soms al op jonge leeftijd een mobieltje hebben en vaak niet het verschil kunnen maken tussen echt en nep.

Gaat OG3NE het redden?
Vanavond zingt O'G3NE in de halve finale van het Eurovisie Songfestival en er kan nog vanalles gebeuren. In Nederland zijn de meeste mensen optimistisch dat ze de finale gaan halen, maar of ze in Kiev ook zo hoopvol zijn, dat is nog maar de vraag.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 94 werd uitgezonden op donderdag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!