Uitzending
Editie NL - Aflevering 88

Aflevering 88

Editie NL

2-5-2014

| 717 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Aansporen tot opruimen
Het kantoorpersoneel van de Nederlandse spoorwegen is vandaag zelf de trein in gestapt. En wel om de rommel op te ruimen. Door de staking van schoonmakers zijn de treinen zo langzamerhand veranderd in rijdende vuilniswagens. Als iedereen zijn eigen afval nou mee had genomen, dan had dat een groot verschil gemaakt.

Volk(ert)swoede
Volkert van der G, de moordenaar van Pim Fortuyn, is een vrij man. Maar makkelijk zal zijn leven niet worden als je de berichten op social media mag geloven. Die woede van 12 jaar geleden, net na de moord op Fortuijn, lijkt dezer dagen bij de vrijlating van Volkert van der G. weer op te laaien.

Biologisch amper gezonder
Het risisco op kanker vermindert helaas niet als je biologisch voedsel eet. Dat blijkt uit recent Brits onderzoek. Maar het eten van biologisch voedsel is desondanks wel aan een enorme opmars bezig. Want als je het niet voor je eigen gezondheid doet, is het in ieder geval beter voor het milieu en dierenwelzijn.

Alarmband tegen aanranding
Het zal een hoop vrouwen een geruster gevoel geven: de safelet. Dat is een afkorting van safe bracelet, oftewel veiligheidsarmband. Wie in nood is, hoeft maar op een knop te drukken om hulp in te schakelen. Toch zitten er wat haken en ogen aan de safelet.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op vrijdag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie