Uitzending
Editie NL - Aflevering 66

Aflevering 66

Editie NL

1-4-2016

| 740 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: 1 april
Ja, toch nog even over 1 april. Gisteren besteedde we al aandacht aan alle grappen die ze met ons probeerden uit te halen. Maar dat gaat dan meestal over een simpel persberichtje dat we binnenkrijgen. Sommige bedrijven maken er wat meer werk van..

Makelaar leidt je om te tuin
De huizenmarkt zit in de lift en dus wordt er weer topdrukte verwacht morgen bij de Open huizendag. En makelaars hebben zo hun maniertjes om de wat moeilijker te verkopen huizen aan de man te brengen.

Kijkbuiskerk is hot
De acteur -met misschien wel de mooiste stem van de wereld- heeft een nieuwe serie. Morgan Freeman reist voor National Geographic de wereld rond op zoek naar... God. De kijkcijfers van de Passion zijn jaar-in-jaar-uit torenhoog en ook andere programma's met moderne religieus-getinte gezelligheid doen het goed. En dat terwijl de kerken juist in rap tempo leeglopen.

Huh? Een baby!
Totaal onverwacht zitten de Utrechtse studenten Thierry en Frederique ineens op een roze wolk. Het stel van 24 en 20 jaar werd vorige week plotseling vader en moeder van dochter Livia. En dat terwijl ze niet wisten dat zij zwanger was!

R.I.P. levenslang
Ben je in Nederland tot levenslang veroordeeld, dan zit je tot je dood in de cel. Maar dat gaat misschien veranderen. De coalitiepartijen PvdA en VVD willen dat na 25 jaar gekeken wordt of iemand terug kan keren in de maatschappij of alsnog de maximale straf krijgt.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op vrijdag 1 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie