Uitzending
Editie NL - Aflevering 46

Aflevering 46

Editie NL

5-3-2019

| 300 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Politiehond op miljoenenjacht. -Dieet voor dikke peuter. -Is jouw make-up al vegan? -Four Weddings en een vervolg.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Dieet voor dikke peuter
Peuters moeten letten op wat ze eten. Snoep en koekjes weg, en meer bruin brood. Want overgewicht moet je al aanpakken op heel jonge leeftijd. Als het aan onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam ligt, tenminste. Daarom hebben zij voor die heel jonge kinderen een programma ontwikkeld dat ze moet leren gezond te eten en genoeg te bewegen op het schoolplein.

Four Weddings en een vervolg
Ze komen terug: 25 jaar na het enorme succes van de film 'Four weddings and a Funeral' is de vollige cast binnenkort te zien in een vervolg. Hugh Grant, Andie McDowell en Rowan Atkinson, allemaal dus ook 25 jaar ouder. Moet je als zoveel mensen dol zijn op het eerste deel, wel met een vervolg komen?

Is jouw make-up al vegan?
Het ene na het andere product wordt tegenwoordig ook vegan aangeboden. En nu is make-up ook aan de beurt. De HEMA adverteert met een 100 procent vegan-make-up-lijn. Ze gaan mee in de trend dat alles diervriendelijk moet zijn. Want vegan verkoopt, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook beter is.

Politiehond op miljoenenjacht
Een grote politieactie in Den Haag vanochtend. Daarbij speelden speurhonden een belangrijke rol. Arrestatieteams vielen in de wijk Ypenburg 30 woningen binnen, waarbij - mede dankzij die honden - grote hoeveelheden geld, vuurwapens en drugs werden gevonden. 17 mensen zijn gearresteerd. De politie zet vaker honden in. In dit geval waren het specifiek getrainde geld- en drugshonden.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 46 werd uitgezonden op dinsdag 5 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie