Uitzending
Editie NL - Aflevering 225

Aflevering 225

Editie NL

10-11-2016

| 947 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Kerstreclame
Veel bedrijven komen nu al met hun kerstreclames en deze reclames kunnen vaak heel duur zijn. Vandaag kwam het Britse warenhuis John Lewis met haar kerstreclame. De video is in één dag tijd al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. Het gaat over een meisje dat voor kerst een trampoline krijgt. Haar vader heeft hem de avond voor kerst alvast klaargezet in de tuin.

Mannen, kleed je als Bossche bol
Volgens Arno Kantelberg van mannenmodeblad Esquire gaat het slecht met de kledingstijl van de Nederlandse man. Hij schreef daarom een 'stijlboek' om mannen een zetje in de goede richting te geven. Gaat het echt zo slecht met het gevoel voor mode van onze Hollandse heren?

Bach of beats voor je baby?
Muziek is niet alleen leuk voor kinderen, maar het is onder andere ook goed voor de hersenontwikkeling. Een nieuw onderzoek tijdens het Brainwave Festival gaat kijken welk genre muziek beter voor een baby is.

Als Trum wint dan.
Er waren een hoop mensen overtuigd dat Donald Trump niet de volgende president van Amerika zou worden. Door meerdere bekende Nederlands hebben daarover beloftes gemaakt, maar belofte maakt schuld.

Geen recept? Geen probleem!
Medicijnen zonder recept online bestellen blijkt heel eenvoudig te zijn via de website dokteronline.nl. Daar kwamen de makers van het tv-programma RamBam achter. Hoeveel mensen kopen hun medicijnen online en is het wel veilig?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 225 werd uitgezonden op donderdag 10 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee