Uitzending
Editie NL - Aflevering 204

Aflevering 204

Editie NL

12-10-2016

| 340 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: glowdance
Een moeder en dochter uit Texas worden op dit moment wereldberoemd met een bijzonder filmpje op internet. Ze plakken zichzelf vol met glowsticks en doen een dansje. Gelijk ontstaat er de Glow-in-The-Dark-Challenge. En wij doen mee!

Horror griezelig succesvol
Morgen komt de bloederige film Prooi van Dick Maas in de bioscoop en twee weken geleden kwam de horrorfilm The Windmill Massacre uit. Je moet ervan houden. Maar feit is dat horrorfilms flink aan populariteit winnen.

Naast je voetbalschoenen lopen
We kennen allemaal het beeld van de bekende voetbalsterren: perfecte kapsels, een dure auto en de meest blitse voetbalschoentjes. Bij voetbalclub Manchester City zijn ze helemaal klaar met over het paard getilde voetballers. Daar zijn gekleurde voetbalschoenen bij de jeugd verboden.

Diepvries-oma wil eeuwig leven
Zou jij na je dood ingevroren willen worden? Dat is namelijk wat een Belgische vrouw van 90 heeft laten doen: zij is in haar thuisland ingevroren, en toen naar Amerika gebracht. Zou jij dat ook willen? Dat gaat niet zomaar.

Spitskool met file-lapjes
Waar komt toch die drukte in de avondspits vandaan? Een groot gedeelte van de automobilisten hoeft niet perse de weg op, maar doet het wel. Volgens experts zouden de files tot het verleden behoren als 10 tot 20 procent op een ander moment de weg op ging.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 204 werd uitgezonden op woensdag 12 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie