Uitzending
Editie NL - Aflevering 184

Aflevering 184

Editie NL

13-9-2018

| 141 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Verkracht of bedacht? -Limburg schiet op wasbeer. -19 uur per dag vasten. -Scumbro is hippe sloeberlook.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Scumbro is hippe sloeberlook
Als je er deze dagen een beetje fashionable bij wilt lopen, dan moet je er namelijk uit zien als een Scumbro. Letterlijk vertaald is dat een uitschot-broer. Het gaat om een hippe sloe-ber-look. Het zijn eigenlijk zorgvuldig bij elkaar gezochte designer kledingstukken, maar het is dus de kunst om er zo slonzig mogelijk uit te zien.

PLAY: Juichen voor Glennis Grace
Vannacht werd bekend dat Glennis Grace de finale heeft gehaald van America's got Talent. En dat is daar niet onopgemerkt gebleven. Amerikanen zijn dolenthousiast over haar optreden.

19 uur per dag vasten
Intermittent fasting is een dieetmethode die steeds populairder lijkt te worden en waarbij je bepaalde periodes van de dag helemaal niets eet. Je geheugen zou er door verbeteren, je hormoonhuishouding zou stabieler worden en je valt er dus van af.

Limburg schiet op wasbeer
De provincie Limburg overweegt om wasberen af te schieten omdat ze overlast veroorzaken. Het dier lijkt de laatste tijd bezig met een opmars. Ze zouden uit Duitsland komen, waar er naar schatting meer dan een miljoen leven. Voordat ze zich ook hier razendsnel vermenig-vuldigen, overwegen ze in Limburg dus om ze dood te schieten.

Verkracht of bedacht?
Zedenrechercheurs bij de politie zijn niet goed in staat een echte verkrachting te onder-scheiden van een valse aangifte. Dat zeggen onderzoekers van de Universiteit van Maas-tricht en de Vrije Universiteit. Volgens de onderzoekers beoordelen rechercheurs een zeden-aangifte nu vaak op gevoel. Daarom ontwikkelden ze een checklist, die de valse verkrachtin-gen moet ontmaskeren, maar ook sneller duidelijk moet maken wanneer een slachtoffer de waarheid spreekt. Want nu gaat het nog vaak mis.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 184 werd uitgezonden op donderdag 13 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie