Uitzending
Editie NL - Aflevering 168

Aflevering 168

Editie NL

23-8-2016

| 485 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Hillllary
De Amerikaanse presidents kandidaat Hillary Clinton was te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel. Het ging over haar gezondheid, want volgens tegenkandidaat Donald Trump zou ze fysiek erg zwak zijn. Jimmy Kimmel vroeg haar het tegendeel te bewijzen door een pot augurken open te draaien. Maar hoe moeilijk is dat, zo'n potje augurken?

Pas op je selfie
Een selfie maken met gevaar voor eigen leven. Het is bizar, maar mensen halen de gekste capriolen uit om te scoren met een foto waarvan je nekharen overeind gaan staan. De Russische Angela Nikolau doet niet anders.

Hamsteren voor een ramp
Heb jij een noodpakket in huis? Zodat je in tijden van oorlog of een ramp een tijdlang zelfredzaam bent? In Duitsland wordt morgen besloten of de bevolking verplicht is om zo'n pakket in huis te hebben. In Nederland is dat niet zo, zou dat wel moeten?

Stel-je-voor-filmpje
Facebook komt met een nieuwe kennismakings-app: Lifestage. Een soort 'smoelenboek' voor een jongeren. En dat doen ze niet voor niks want jongeren laten Facebook al een tijdje links liggen. Lifestage is gemaakt voor jongeren door jongeren

Gefeliciteerd met je vierde plek: net-niet-winnaars Rio tóch gehuldigd
De Olympische Spelen zijn voorbij. Vanmiddag werden de medaillewinnaars gehuldigd. Toch een beetje zuur voor de sporters die nét buiten de boot vielen. Daar besloot Editie NL iets aan te doen.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 168 werd uitgezonden op dinsdag 23 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!