Uitzending
Editie NL - Aflevering 160

Aflevering 160

Editie NL

11-8-2017

| 141 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: ANWB-koppels
We hebben ze allemaal wel eens zien lopen: koppels met precies dezelfde kleding aan. Een oud-medewerker van de ANWB heeft een Facebookpagina gemaakt om foto's van deze stelletjes te verzamelen.

Van campingsport naar topsport
Maar weinig mensen weten ervan af, maar het Nederlands jeugdteam Ultimate Frisbee doet het heel goed. Ze stonden vandaag in de EK finale. De competitie is nog klein, maar als het aan de spelers ligt dan groeit frisbee uit tot een nationale sport.

Gamen met een handicap
Velen van ons spelen wel eens een game om te ontspannen, maar voor mensen met een beperking is dit lastig. Zo kan niet iedereen twee handen gebruiken om een spel te spelen, maar er wordt voor hen had gewerkt aan een oplossing.

Fluisterreclame verkoopt?
De nieuwe video van IKEA USA gooit het over een nieuwe boeg: er wordt namelijk ASMR gebruikt om hun producten aan te prijzen. Bij ASMR worden audiovisuele prikkels gebruikt om je te ontspannen, maar werkt dit ook als marketingtruc?

Hoe gasvrij ben jij?
De gemeente Amsterdam wil milieuvriendelijkheid promoten, door iedereen die overstapt naar een minder vervuilde vorm van energie 5.000 euro subsidie te geven. Er zijn meerdere gemeenten die dit stimuleren, want het is de bedoelen dat in 2050 alle woningen in Nederland gasvrij zijn.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 160 werd uitgezonden op vrijdag 11 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie