Uitzending
Editie NL - Aflevering 120

Aflevering 120

Editie NL

16-6-2017

| 387 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Vaderdag
Eerder deze week vroegen wij jullie om foto's op te sturen van vaders tijdens, of vlak na, de geboorte van hun kind. Dit is een greep uit de foto's.

Wie zingt er voor papa?
Zondag is het weer vaderdag en speciaal voor die dag hebben Nick en Simon een nummer gemaakt. Nu ze allebei vader zijn of worden, willen ze met het lied hun kinderen welkom heten. Misschien wel een gat in de markt, want er zijn opvallend weinig nummer voor en door vaders.

Gay Pride: van stad tot gat
Morgen is de Gay Pride. Maar niet die je gewend bent in Amsterdam, maar eentje in Utrecht. Steeds meer dorpen en steden hebben tegenwoordig een eigen Gay Pride. Maar of het nog echt bijdraagt aan de homo-emancipatie, dat is nog maar de vraag.

Robot schrijft roman
Ze bouwen auto's, kunnen opereren en ze schaken als de beste. Maar er is één ding waarvan we dachten dat robots het nooit zouden overnemen: onze creativiteit. Maar zelfs daar lijkt verandering in te komen. Een robot gaat nu namelijk met schrijver Ronald Giphart een boek schrijven.

Experimenteren met medicijnen
Er is een gigantische run op een nieuw verjongingsmiddel. Het medicijn is ontwikkeld in het Erasmus MC in Rotterdam en zou allerlei verouderingsklachten tegen gaan. Het medicijn is echter tot nu toe alleen nog maar op muizen getest en nog lang niet goedgekeurd voor mensen.

In deze uitzending van Editie NL waren Nick & Simon en Ronald Giphart te gast. De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 120 werd uitgezonden op vrijdag 16 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie