Uitzending
Editie NL - Aflevering 104

Aflevering 104

Editie NL

26-5-2014

| 689 x bekeken | 0 reacties
4
Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

I like gratis
Wij Nederlanders zijn gek op koopjes, maar nog veel gekker op gratis. Het aantal volgers van de gratis-af-te-halen-Facebookpagina groeit in rap tempo. Dat zijn pagina's waarop mensen uit de gemeente waar je woont spullen voor nop aanbieden. En als het gratis is, dan blijken we het ineens goed te kunnen gebruiken.

Telefoon, hoe gezond ben ik?
Het is de nieuwste trend uit Silicon Valley; selftracking-apps. Een programmaatje dat voortdurend informatie over je gezondheid verzamelt. Ben je wel fit, slaap je goed, eet je gezond, ben je wel zo vrolijk als je lijkt? Allemaal zaken die de selftracking-apps voor je bijhouden. Meten is weten, maar moeten we wel alles willen weten?

Snelweg, snel vol
De met veel trots aangelegde verbrede snelwegen in Nederland lopen langzamerhand al weer vol. In de strijd tegen de dagelijkse files is er de afgelopen jaren veel geld gestoken in het wegennet. Maar heeft dat wel effect?

Joodse beveiliging: wie dokt?
De bezorgdheid over een aanslag op joodse instellingen in ons land neemt toe. De schietpartij in het Joods Museum in Brussel, waarbij zaterdagmiddag drie doden vielen, is keihard aangekomen bij de joodse gemeenschap. Alles wijst erop dat het een antisemitische aanslag was.

Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 104 werd uitgezonden op maandag 26 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie