Uitzending
Editie NL - Aflevering 10

Aflevering 10

Editie NL

12-1-2018

| 204 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Boerenconcert
Kleine waarschuwing voor als je niet van platte grappen houdt: het volgende boerenconcert past dan misschien niet helemaal bij jou.

Opgesloten tijdens eerste date
Wat is nou de perfecte date? Dat is niet per se meer een drankje doen of naar de bioscoop. Volgens een escaperoom in Eindhoven is het samen ontsnappen uit een kamer de ideale manier om elkaar te leren kennen. Wij namen de proef op de som.

De ultieme trofee
Grote opwinding vandaag bij de KNVB in Zeist, omdat daar de nieuwe KNVB beker wordt onthuld. Al 100 jaar is het een zilveren bokaal, maar hij wordt van goud. En een gouden sportprijs is in Nederland vrij uniek.

Hond zoekt hond
Astrid van Huizen en Jan de Vries uit Oldenzaal speuren in heel Nederland vermiste honden op. Hun 2,5-jarige Duitse herder Chaos is namelijk zo getraind dat hij het spoor van andere honden kan volgen. En daar hebben ze veel mensen mee geholpen. Want wat moet je eigenlijk doen als je hond vermist is?

Veroordeeld en toch vrij
Veroordeelde criminelen ontlopen vaak hun straf. Het lukt sommige criminelen om zo lang uit handen van de politie te blijven dat hun straf verjaart. Daarom komt minister Dekker met een nieuw wetsvoorstel, om dit onmogelijk te maken.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 12 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie