Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

8-11-2018

| 1440 x bekeken | 4 reacties
6
De 69-jarige 'bewustzijnsverruimer' Emile Ratelband wil via de rechter afdwingen dat zijn leeftijd officieel verlaagd wordt. Hij zit aan tafel met advocaat Jan-Hein Kuijpers.

Aanstaande zondag is het precies 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog werd beŽindigd. Hoogste tijd voor een college van Peter Vandermeersch.

Vorig jaar was Griet Op de Beeck te gast. Ze vertelde dat ze er door hervonden herinneringen achter was gekomen dat ze door haar vader is misbruikt. Haar doel was om incest bespreekbaar te maken, maar de reacties leken zich uitsluitend te focussen op de hervonden herinneringen. De Volkskrant publiceerde afgelopen zaterdag een lange analyse van de nasleep van Griets verhaal. Hoe heeft zij de periode ervaren?

Tafeldame: Claudia de Breij.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Emile Ratelband en Jan-Hein Kuijpers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 8 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie