Uitzending
DWDD - 9-1-2014

9-1-2014

DWDD

2451 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van donderdag 9 januari: Rudi Westendorp en René Gude, Kluun, Boris van der Ham, Yvonne Kroonenberg, Nicolaas Klei, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Daan Heerma van Voss, Arjan Postma, Özcan Akyol, DuBlanqeBogarde, Inez Weski, James Worthy, Pauline Broekema, André Klukhuhn, Michael Boogerd en Olga Zuiderhoek, Theo Maassen. Muziek is van Waylon. Tafeldame is Fidan Ekiz.

Rudi Westendorp en René Gude
Oud is het nieuwe jong! De tijd dat gepensioneerden direct achter de geraniuims belandden is voorbij. Tegenwoordig worden er lange reizen gemaakt, sportauto’s gespaard of gedanst bij de ouderensoos. De gemiddelde levensverwachting blijft toenemen, de eerste mens die 135 jaar oud wordt is nu al geboren. Dat stelt althans professor Rudi Westendorp in zijn vandaag verschenen boek ‘Oud worden zonder het te zijn.’ Maar kunnen we dat fysiek en maatschappelijk eigenlijk wel aan? We bespreken het met de auteur en Denker des Vaderlands René Gude.

Boekenpitch
Welke boeken kunnen we in 2014 verwachten? Vanavond geven veertien auteurs in 30 seconden een sneakpreview van hun nieuwe boek. Te gast zijn: Kluun, Boris van der Ham, Yvonne Kroonenberg, Nicolaas Klei, Harold Hamersma, Ronald Giphart, Daan Heerma van Voss, Arjan Postma, Özcan Akyol, DuBlanqeBogarde, Inez Weski, James Worthy, Pauline Broekema, André Klukhuhn, Michael Boogerd en Olga Zuiderhoek.

Theo Maassen
In 2009 was Theo Maassen te gast in het programma ’24 uur met…’. Toen was Wilfried de Jong de presentator. Sinds vrijdag 3 januari 2014 is Theo de gastheer van het tv-programma. In de allereerste aflevering ontving hij Ali B. Aan tafel: Theo Maassen.

Muziek: Waylon
Onlangs was Waylon nog bij ons te zien met Ilse DeLange als The Common Linnets, met wie hij ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in mei. Vanavond zingt hij bij ons zijn nieuwe single ‘Giving Up Easy’, van zijn nieuwe album ‘Heaven After Midnight’ dat in maart 2014 uitkomt.

In deze uitzending van DWDD waren André Klukhuhn, Boris van der Ham, Fidan Ekiz, Inez Weski, Michael Boogerd, Olga Zuiderhoek, Raymond van de Klundert, René Gude, Ronald Giphart, Theo Maassen, Waylon, Yvonne Kroonenberg en Arjan Postma te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 9 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie