Uitzending
DWDD - 6-12-2019

6-12-2019

DWDD

1279 x bekeken | 0 reacties
6
Als kleine spin-off van de rubriek 10 uit 10 doen we 1 uit 10; wie of wat is de beste van dit decennium? Dit keer zijn we benieuwd naar de beste journalistieke scoops. Aan tafel: Huib Modderkolk, Bas Haan en Esther Rosenberg.

Kasper van der Laan won vorig jaar de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Vorige week ging zijn debuutvoorstelling 1 Kilo in première.

Acteur, regisseur, schilder en televisiemaker Jeroen Krabbé vierde gisteren zijn 75e verjaardag! Hij zit aan tafel met zoon en kunstenaar Jasper Krabbé en kleindochter Lotus die volgend jaar aan de kunstacademie van Londen gaat studeren.

Sven Figee en Elvis Sergo staan op het podium met hun Hammond battle Let's Roll, begeleid door bassist Xander Vrienten en drummer Thijmen Mollema.

Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Bas Haan, Jasper Krabbé, Jeroen Krabbé en Kasper van der Laan te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 6 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie