Uitzending
DWDD - 30-9-2019

30-9-2019

DWDD

1186 x bekeken | 0 reacties
5
Matthieu van der Poel had een inzinking, Annemiek van Vleuten werd wereldkampioen en Nils Eekhoff werd gediskwalificeerd: het WK wielrennen. We praten na met Mart Smeets, Thijs Zonneveld, Thomas Dekker en Henk Lubberding.

Topcrimineel Stanley Hillis was berucht wegens zijn bankovervallen en ontsnappingen uit gevangenissen. En beroemd door zijn interview met Sonja Barend. Zijn leven is nu gevat in een serie. Aan tafel Sonja Barend en Peter R. de Vries.

In 2013 zeilen acht vrijbuiters richting het Noorderlicht. Na problemen in Schotland verlaten vijf vrienden de boot, drie zetten door en van hen wordt nooit meer iets vernomen. Hans Steketee raakte ge´ntrigeerd door dit verhaal en schreef het boek 'De Warnow'.

Diwa brengt met haar band Darlyn een ode aan de zangeres Debbie Harry!

Arjen Lubach is tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Arjen Lubach, Henk Lubberding, Mart Smeets, Peter R. de Vries, Sonja Barend, Thijs Zonneveld en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 30 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie