Uitzending
DWDD - 3-3-2009

3-3-2009

DWDD

1865 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten zijn Ivo de Wijs, Chazia Mourali, Thomas Lepeltak en Henny Huisman. Muziek is er van Hind en de tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk is Eva Jinek.

Eva Jinek
Eva Jinek, haar ster is rijzende, als presentatrice van het NOS Journaal. Vanavond is de geboren Amerikaanse tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk.

Ivo de Wijs
Greenpeace Nederland bestaat dertig jaar en speciaal voor dat jubileum schreef Ivo de Wijs het boek ‘Groene Vrede’, dat op vrijdag 6 maart wordt gepresenteerd. Het boek van de presentator van het radioprogramma ‘Vroege Vogels’ bestaat uit dertig hoofdstukken, over onder meer walvissen, Brent Spar en Rainbow Warrior en bevat meer dan honderd foto’s.

Chazia Mourali
Van Brel tot Alderliefste en van Wende Snijders tot Edith Piaf: vanaf 17 maart kan iedereen op zijn favoriete Franse chansons stemmen, waaruit de Franstalige Top 50 wordt samengesteld. De in Parijs geboren Chazia Mourali presenteert de aftrap en vertelt vanavond over háár favoriete chansons.

Hind
Zangeres Hind en de Lefties Soul Connection ontmoetten elkaar bij toeval tijdens een jamsessie in het Amsterdamse café Bitterzoet. Deze Nederlandse groove band en Idols-deelneemster Hind waren zó onder de indruk van elkaar dat ze besloten samen het theater in te gaan. Zo gezegd, zo gedaan: vanaf 11 maart treden ze in het hele land op.

Henny Huisman
Presentator Henny Huisman is lid geworden van ‘Wakker Nederland’, de eerste van de vele aspirant-omroepen die de vijftig duizend leden heeft gehaald. In DWDD vertelt hij waarom hij lid zijn geworden en wat hij van de omroep verwacht.

Thomas Lepeltak
Schrijver Thomas Lepeltak is ook lid geworden van ‘Wakker Nederland’. Ook hij is vanavond te gast.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 3 maart door de VARA. Te gast waren Chazia Mourali, Ivo de Wijs, Thomas Lepeltak, Henny Huisman, Eva Jinek en Hind Laroussi. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie