Uitzending
DWDD - 28-1-2009

28-1-2009

DWDD

1686 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten zijn Barry Atsma, Sylvia Hoeks, Ben Sombogaart, Alain de Levita, Frits Barend, Wilfred Genee, Robbert Dijkgraaf, Jeroen Zijlstra en Nico Dijkshoorn. Tafelheer is Koos Postema.

Koos Postema
Tv-presentator Koos Postema is vanavond de tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk hier een eerdere uitzending waarin hij tafelheer was.

Frits Barend en Wilfred Genee
Presentator Frits Barend en sportjournalist Wilfred Genee zitten aan tafel om de laatste ontwikkelingen in voetballand te bediscussiëren.

Robbert Dijkgraaf
Wis- en natuurkundige Robbert Dijkgraaf heeft een brief geschreven aan de nieuwe president van de Verenigde Staten, Barack Obama. Wat heeft deze wetenschapper geschreven? Vanavond horen we het.

Jeroen Zijlstra
Zanger, componist en oud-visser Jeroen Zijlstra zit tien jaar in het vak. Op 12 januari zou hij de première beleven van zijn nieuwe show ‘Vergezichten’. Helaas: hij was ziek, had geen stem en moest de voorstelling afzeggen. Op 31 januari volgt poging 2. Vanavond laat hij vast wat horen bij De Wereld Draait Door.

Nico Dijkshoorn
Huisdichter Nico Dijkshoorn is, zoals elke woensdag, aanwezig om zijn poëtische bijdrage te leveren.

Ben Sombogaart
Regisseur Ben Sombogaart en producent Alain de Levita werken momenteel aan de Nederlandse film ‘De Storm’ over de watersnoodramp van 1953. Sylvia Hoeks en Barry Atsma spelen de hoofdrollen in ‘De Storm’, die op 17 september tijdens het ‘Film by the Sea Festival’ in Vlissingen zijn première beleeft.

In deze uitzending van DWDD waren Wilfred Genee, Frits Barend, Nico Dijkshoorn, Koos Postema, Jeroen Zijlstra, Ben Sombogaart, Robbert Dijkgraaf en Alain de Levita te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 28 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!