Uitzending
DWDD - 27-11-2014

27-11-2014

DWDD

1117 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van donderdag 27 november zijn o.a.: Paul Rabbering, Angelique Houtveen en Eric van Tijn, Robbert Dijkgraaf, Mart Smeets. Muziek is er van The Deaf, tafelheer is Pieter van den Hoogenband.

Paul Rabbering, Angelique Houtveen en Eric van Tijn
Het nieuwe album van Anouk ligt sinds vorige week in de winkel. Met haar negende studioalbum ‘Paradise and Back Again’ is ze weer een andere muzikale weg ingeslagen. We bespreken de plaat met Paul Rabbering, Angelique Houtveen en Eric van Tijn.

Mart Smeets
Maandag 9 juni 2014 was het begin van een lange sportzomer voor Mart Smeets: van de NBA finals, via het WK voetbal naar de finale van het WK wielrennen. In zijn nieuwe boek ‘Commentator’, blikt hij met persoonlijke commentaar terug op de sport van deze afgelopen zomer. Aan tafel: Mart Smeets.

Robbert Dijkgraaf
Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe DWDD University. Op vrijdagavond 28 november geeft hij een live hoorcollege op NPO 1. Dit keer zal Dijkgraaf ons meenemen in de magische wereld van het Oneindige. Getallen zijn overal om ons heen, van klein tot bizar groot. Waar je denkt dat je niet meer verder kunt, daar begint het Oneindige, en zelfs daar voorbij blijkt nog een hele wereld aan mogelijkheden schuil te gaan. Zoals we van hem gewend zijn maakt Robbert Dijkgraaf zijn college concreet aan de hand van historische beelden, charmante huis-, tuin-, en keukenvoorbeelden en spectaculaire animaties.

Muziek: The Deaf
The Deaf, met onder meer Spike van Di-Rect, maakt snoeiharde garage-rock met een jaren ‘60 randje en een vleug punk. Authentiek, zonder poespas, podium op en gaan! Vrijdag komt hun tweede plaat uit, simpelweg getiteld The Deaf!, en starten ze hun uitgebreide clubtour. Matthijs wil het 'lekker hard'? Dat kan! Welkom The Deaf.

In deze uitzending van DWDD waren Eric van Tijn, Mart Smeets, Paul Rabbering en Robbert Dijkgraaf te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 27 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie