Uitzending
DWDD - 24-10-2014

24-10-2014

DWDD

1200 x bekeken | 0 reacties
5
In de uitzending van vrijdag 24 oktober o.a.: Wim Pijbes, Bo Saris. Peter Pannekoek doet stand-up comedy, tafelheer is Marc-Marie Huybregts. Muziek is er van mezzo-sopraan Cecilia Bartoli.

Nieuwe vleugel Rijksmuseum: Wim Pijbes
Op 1 november opent het Rijksmuseum een compleet gerenoveerde nieuwe vleugel: de 'Philipsvleugel'. De eerste expositie die hier te zien zal zijn is 'Modern Times', een tentoonstelling met ruim 400 foto's uit de eigen collectie. De expositie laat zien wat voor grote ontwikkelingen de fotografie in de 20ste eeuw heeft doorgemaakt.

'Het Rijksmuseum krijgt er een vleugel bij, maar Nederland krijgt er een museum bij', zei directeur Wim Pijbes over de Philipsvleugel. Vanavond zit hij aan tafel.

Meer over 'Modern Times' in het Rijksmuseum

Het Beste Duet 2. - Bo Saris
Op 13 september kwam het album van Barbra Streisand ‘Partners’ uit. Een plaat die volledig bestaat uit duetten van Barbra samen met andere grootheden, o.a. Michael Bublé, Stevie Wonder, John Mayer en Andrea Bocelli. Het was voor ons aanleiding om Shirma Rouse en Leona Philippo te vragen naar hun favoriete duetten en, belanqrijker nog, Leona deed live een duet met niemand minder dan Marvin Gaye.

Dit keer vragen we Bo Saris naar zijn meest geliefde duet en ook hij zal een spannende vocale samenzang met een muzieklegende laten horen én zien, met het B-movie Orchestra als ondersteuning. We zijn benieuwd!

Jacko Zieverink: The Voice Duitsland
'Somebody to love' van Queen was wat de Nederlandse Jacko Zieverink zong tijdens zijn eerste optreden bij The Voice of Germany. En met succes. De in de Achterhoek al beroemde Jacko schitterde tijdens de blind auditions in Berlijn. De rocker met de blonde krullen is vanavond bij ons te gast!

Dominee Gremdaat
Brrr…! Regen, kou, herst, wind. De winterdepressies hangen weer in de lucht. Dominee Gremdaat komt ons voorbereiden. Hoe zorg je ervoor dat het zonnetje weer gaat schijnen, van binnen en van buiten, tijdens deze grijze herfst dagen?

Muziek: Cecilia Bartoli
Ze is 's werelds beroemdste mezzo-sopraan, ze won 6 Gramophone Awards, 2 Classical Brit Awards en een Edison. Met het verkopen van meer dan 10 miljoen albums is ze best verkopende klassieke artiest ter wereld. Na lang wachten is nu eindelijk haar nieuwe album: 'St Petersburg' uit. Aanstaande zondag staat ze in het Concert gebouw. En vanavond hebben wij de grote eer dat ze bij ons te gast is: Cecilia Bartoli

In deze uitzending van DWDD waren Paul Haenen en Wim Pijbes te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 24 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!