Uitzending
DWDD - 23-1-2020

23-1-2020

DWDD

862 x bekeken | 0 reacties
7
Hans Clevers, professor in de moleculaire genetica, en Freek Vonk, bioloog, publiceerden een wetenschappelijk artikel over een uniek project: het kweken van een slangengifklier.

Andere Tijden Sport gaat vijftig jaar terug in de tijd, toen Feyenoord de Europa Cup 1-titel wist te winnen. Aan tafel Feyenoord-fans Harry Kerklaan, Hans Bruggeling, Joop Smit, Corrie Tode-van Veen en Steven van der Gaag.

Het programma 'Down met Johnny' laat wensen van verstandelijk gehandicapten uitkomen. In de aflevering van gisteren twee bekenden van DWDD: Sharlon en Thiezayro, zij verzorgen dagelijks de lunch bij ons. Ze schuiven aan met Johnny de Mol.

Muziek: Harmonicaspeelster Hermine Deurloo, zangeres Lilian Vieira (Zuco 103), gitarist Breno Viricimo en pianist Mike Boddé brengen een ode aan João Gilberto, de grondlegger van de bossanova.

Tafeldame: Anna Gimbrère.

In deze uitzending van DWDD waren Anna Gimbrere, Freek Vonk, Johnny de Mol, Lílian Vieira en Mike Boddé te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 23 januari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie