Uitzending
DWDD - 19-9-2008

19-9-2008

DWDD

1812 x bekeken | 0 reacties
8
De tafelheer van vanavond is, zoals elke vrijdag, de altijd swingende, scherpe en ontregelende cabaretier Marc-Marie Huijbregts.

Het eerste gesprek is met oud-minister, publicist en voorzitter van de IKV Jan Pronk, naar aanleiding van 'De Nacht van de Vrede' die plaatsvindt op zaterdag 20 september. Het is de aftrap van de door de VN uitgeroepen 'Internationele Dag van de Vrede' en de opening van de landelijke vredesweek.

Vijf jaar na hun succesvolle theatershow ‘Onder Vrouwen I’, komen de actrices Wimie Wilhelm, Bodil de la Parra en Margot Ros met een vervolg. De eerste show viel op omdat de dames op een verfrissende wijze en zonder preutsheid hun mening gaven over mannen en vrouwen, seks en relaties. Kunnen ze dit succes herhalen?

De wereldberoemde, Nederlandse illusionist Hans Klok is, na zijn Amerikaanse Avontuur, nu precies een jaar terug in Nederland. Bevalt hem dat? Wat zijn zijn verdere plannen om het groter aan te pakken?

De zangeres van 'Within Temptation' Sharon den Adel komt vertellen over het nieuwe album 'Black Symphony'. Samen met Martijn Spierenburg (piano) speelt ze een nummer.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 19 september door de VARA. Te gast waren Hans Klok, Wimie Wilhelm, Jan Pronk, Marc-Marie Huijbregts en Margôt Ros. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!